sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Screen recorder-ul Camtica


Facând parte din categoria programelor înregistratoare de desktop, Camtica vă permite să creaţi înregistrări profesionale de ecran, prezentări, tutoriale şi multe altele. Puteţi înregistra orice activitate pe ecran cu click-uri animate de mouse, înregistrarea incluzând sunet (prin intermediul microfonului) sau imagine (prin intermediul webcam-ului). Secvenţele video rezultate pot fi salvate în diferite formate, inclusiv AVI şi WMV.


La ce poate fi folosit Camtica?
* pentru a crea înregistrări profesionale ale ecranului, demonstraţii, prezentări, screencast-uri şi (video)tutoriale 
* pentru a crea videoclipuri eficiente care vă ajută să învăţati pe alţii sau să vindeţi anumite produse şi / sau servicii
* pentru a crea clipuri demonstrative pentru orice program software (de exemplu un tutorial video despre învăţarea Eagle, Design Spark sau ExpressPCB - suite software foarte utilizate în electronică)
* pentru a arăta clienţilor cum să utilizeze produsul dvs.
* pentru a crea un set de videoclipuri care pot răspunde la întrebările dumneavoastră sau la cele mai frecvente întrebări (FAQ)
* pentru a putea partaja înregistrările dvs. pe YouTube, Screencast.com şi alte site-uri video


Caracteristici:
înregistrează întregul desktop, o regiune dreptunghiulară selectată, o regiune dinamică în jurul cursorului mouse-ului sau imaginea de pe webcam
înregistrează orice obiect de pe ecran (inclusiv ferestre, obiecte, meniuri), ecranul complet sau regiuni dreptunghiulare
înregistrează desktop-ul împreună cu sunetul şi imaginea de pe webcam - permite astfel  personalizarea videoclipurilor dvs.
* poate înregistra videochat-uri, apeluri Skype video, jocuri jucate pe site-uri, filme flash 
* permite iluminarea mouse-ului pentru vizualizarea poziţiei cursorului
înregistrează în mai multe formate de fişiere video, inclusiv AVI şi WMV
* suportă diverse codec-uri video şi audio
* actualizări gratuite pe întreaga durata de viaţă şi upgrade-uri ale produslui


Cerinţele de sistem sunt obişnuite (Windows XP / 2000 / 2003 / Vista / Windows 7) iar Camtica este un program foarte uşor de utilizat.


Mai multe informaţii despre Camtica 4.3.22811 puteţi obţine la adresa de web (inclusiv explicaţii asupra modului de utilizare):
http://jiteco.com/screen_recorder_software.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu